Top

Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1

  • Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1
  • Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1
  • Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1
  • Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1
  • Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1
79,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dag


Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1

Deze Falcon Eyes Reflectiescherm Set bestaat uit een zeer stevig statief, een reflectorhouder en een 5 in 1 reflectiescherm.

Het W805 statief is stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de W-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen. Bovenop bevindt zich een universele spigotadapter waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen.

De Falcon Eyes Reflector Beugel RBH-2566 is een hulpmiddel om een reflectiescherm op te hangen. De houder is in elke breedte verstelbaar. Zodra de houder is ingesteld, kunt u het reflectiescherm aan beide zijden vastzetten met een veerklem. Dankzij de meegeleverde eccentric cams is de houder op vrijwel elk statief vast te zetten. Hierna kunt u het scherm op elke gewenste hoogte of draaihoek zetten.

Het opvouwbare reflectiescherm 5 in 1 is één diffuus reflectiescherm (CRK-42), met daar omheen een afritsbare hoes. Deze hoes is voorzien van vier bedrukte zijden, elk met een eigen effect. Het scherm is compact maar biedt vele mogelijkheden, waardoor deze ideaal te gebruiken is op locatie of in uw studio. De Falcon Eyes reflectieschermen zijn van goede kwaliteit, zodat u er lang plezier aan kunt beleven. De beugel is opvouwbaar, waardoor het scherm weinig ruimte in beslag neemt.

Levering:

  • 1 x Reflectiescherm 107 cm (5 in 1) CRK-42
  • 1 x Lampstatief W805
  • 1 x Reflectorhouder RBH-2566

Specificaties:

Merk: Falcon Eyes
Type: Reflectieschermen 5 in 1
Diameter open (cm): 107 cm
Diameter opgevouwen (cm): 40
Afmetingen (cm): 235 hoogte
Diameter schroefdraad (inch): 1/4"
Kleuren: Goud, wit, zilver, zongeel en diffuus
Minimumlengte klem (cm): 62
Maximumlengte klem (cm): 195
Statiefaansluiting: Om buis statief


Artikelnummer: 2016
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over